Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GTA 4

jurek920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem otoz jakis czas temu kupilem na aukcji allegro klucz do gta 4 ,

Klucz dziala mi pod GFWL jednak gdy chce grac w trybie rankingowym nie moge miec cracka

I tutaj mam pytanie skad zalatwic ten serial number??? ten z GFWL nie dziala czy mozna go kupic gdzies na aukcjach , czy poprostu musze kupic orginalne gta

Screenik problemzp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Prosze czyutac uwaznie temat i nie pisac mi wgraj se cracka poniewaz z crackiem ten tryb nie dziala!!!!\

Za pomoc beda plusiki i 5

Opublikowano

Oczywiście serial number można kupić.Wychodzi to taniej niż sama gra i pozwala grać w trybie multi itp.

Musisz poszukać na jakiejś aukcji i znajdziesz :)

Jeżeli masz dostępne środki to nie warto bawić się i kupić po prostu całą grę :)

@Edit

Możesz także z neta nie oryginalnego wgrać :)

Ale my piractwa nie popieramy :)

Wlasciwie na pól orginalna:P

Kod seryjny i klucz gfwl jest orginalny a pliki pirackie

Zalezy mi na tym trybie rankingowym bo podobno tam najwiecej osob gra wiec licze na wasza pomoc

Masz zakupiony klucz czyli gra oryginalna :)

Temat może zostać.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Szukalem tego w necie i nie znalazlem po co mam kupowac orginalke jak klucz zalatwie sobie juz za 10 :P

Tyle ze myslalem ze klucz do xlive pasuje tez tu

jesli ktos by dal taka strone bylbym wdzieczny:)

Opublikowano

Zakupilem ten kod i terazx mam juz ostatni problem praktycznie gta mam juz "orginalne"

Jeszcze jednak musze jakis ominac securom jesli sie nie da trudno bede musial kupic orginal steam 10 w bloto ale to nie sa duze pieniadze szczegolnie dla mnie

Bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu czyli ominieciu securomu probowalem daemonem 4.41 pro zaznaczylem securom ale to nic nie dalo

Prosze o pomoc odwdziecze sie 5 i plusami

post-315473-0-13621500-1325432188_thumb.jpg

Opublikowano

Wlasciwie na pól orginalna:P

Kod seryjny i klucz gfwl jest orginalny a pliki pirackie

Zalezy mi na tym trybie rankingowym bo podobno tam najwiecej osob gra wiec licze na wasza pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...